Sammen om møteplasser og nærmiljø (SoNoM)

Ønsker du å samle din bygd til en felles idedugnad? Har du et ønsker om å videreutvikle ditt nærmiljø og være en bidragsyter til utviklingen av nye møteplasser?

Herdla Frivilligsentral har som slagord Møte mellom mennesker og vi mener at samhandling er veien å gå for å bygge sterke og inkluderende møteplasser fordelt utover Askøy. 

Alle lokalmiljøer innehar en ressursbank både i form av mennesker, frivillighet, fine steder og bygninger. Som en del av SoNoM -fagteam retter vi søkelyset mot nettopp ressursene i et lokalsamfunn og hvor viktig de er for utviklingen av positive, bærekraftige og levende lokalsamfunn.

Herdla Frivilligsentral søker stadig nye samarbeidspartnere og vi hjelper gjerne til i ulike prosesser. Frivilligsentralen lager ikke en møteplass for deg og ditt nærmiljø, men vi er klare for å bidra med vår kompetanse slik at ideene du/dere har kan bli realisert. Med andre ord er vi din støttespiller og kan bidra med blant annet hjelp til å rekruttere deltakere/ressurser, markedsføring, ressurskartlegging, idedugnadsprosesser og søknadsskriving. 

Daglig leder kommer veldig gjerne på besøk rundt om i bygdene på Nordre Askøy for å fortelle om Herdla Frivilligsentral og SoNoM, samt for å lære mer om hva som skjer i de ulike bygdene. 

Ta kontakt på epost eller mobil: herdla.frivilligsentral@askoy.kommune.no / 48 88 33 72 for spørsmål eller møteinvitasjon. 

2024 © Herdla Frivilligsentral