Seniorkafe på Heiarvang Grendehus

Hver mandag treffes flotte og spreke seniorer til trening med Askøy Frisklivssentral. Etter trening er det flere som er med på seniorkafe for sosialt samvær og litt energipåfyll!

Aldersgruppe: For alle

Frivillige søkes til seniorkafe 

Brenner du for et bedre lokalsamfunn, ønsker å være en ressurs for andre og bidra til økt folkehelse og mindre ensomhet for eldre på Askøy? Da ønsker vi veldig gjerne å ha deg med på laget som frivillig hos oss! Hver mandag treffes flotte og spreke seniorer til trening med Askøy Frisklivssentral kl. 10:30 - 11:15 på Heiarvang Grendehus. Etter trening er det flere som er med på seniorkafe for sosialt samvær og litt energipåfyll, og vi søker deg som har lyst til å være med å drifte seniorkafeen. 

Som frivillig på seniorkafe er du med på å bidra til økt folkehelse og mindre ensomhet for våre flotte eldre! Oppgavene er enkle, men belønningen er stor. Bli med og opplev gleden av å glede andre. Daglig leder Herdla Frivilligsentral vil ha hovedansvar for de frivillige som er med på aktiviteten. Som frivillig bestemmer du selv hvor ofte du ønsker å være med og vi verdsetter din hjelp like høyt enten du er med 1 gang i uken eller 1 gang i måneden. Du får selvsagt gratis kaffe, rundstykker og vafler når du er frivillig på vakt for oss! :)

Hvem ser vi etter?

Alle er velkommen som frivillig! Vi verdsetter mangfold og mener at ALLE mennesker er en ressurs! Det er en fordel om du liker å være sammen med andre mennesker, eldre, ta ansvar og hjelpe til.

Om du har lyst til å være med som frivillig og holde litt underholdning, men ikke være delaktig i selve kafedriften, meld gjerne din interesse likevel! Veldig kjekt med musikalske og kreative innslag innimellom.

Om Aktiv Senior med Askøy Frisklivsentral

Det å være aktiv er viktig for både vår fysiske og psykiske helse. Treningsøkten som kjøres er svært populær og godt besøkt. Under økten får du varierte øvelser som utfordrer styrke, kondisjon og balanse. Treningen tilrettelegges ved behov, og det er lavterskel for å delta. Det kreves ingen forkunnskaper eller tidligere treningserfaring for å bli med. Trening skal være gøy, og det er viktig for Frisklivssentralen at alle som deltar føler seg sett, får nødvendig hjelp og opplever mestring. 

"Vi synes det er et flott tilbud med varierte øvelser for alle. Det er helsebringende og sosialt!"

Deltaker Aktiv Senior 

Sjekk gjerne ut Film fra Aktiv Senior fra Askøy 24


2024 © Herdla Frivilligsentral