Fredag 31 Mai
Kl. 11:00 - 14:30, Snuplassen på Herdla
Bygdevandring på historisk grunn (Herdla lokalsamfunn med Ester Fjeldstad)
Er du interessert i lokal bygdehistorie? Bli med oss på en historisk vandring sammen med Ester, og blir bedre kjent med Herdla og den spennende historien til øyen. Billettsalg

Bygdevandring på historisk grunn

Visste du at det har vært kongsgård og adelssete ute på Herdla, eller at kirkens historie går helt tilbake til 1100-tallet? Historien til Herdla er utrolig spennende, og vi er så heldig å ha fått med oss Ester Fjeldstad som guide denne vandringen. Hun er født og oppvokst på Herdla, og hennes slekt har bodd på Herdla i flere generasjoner. Faktisk går slektsgrenen på Herdla tilbake hele 200 år! Ester er med andre ord godt kjent med lokalhistorien til bygda, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med øyen. 

Det er tredje gang vi nå inviterer til bygdevandring ute på Herdla, og interessen har vært enorm! Av den grunn kan det være lurt å melde seg på i god tid, slik at du sikrer deg en plass. Turen er lettgått, og går hovedsakelig på asfalt. Vi tar en matpause underveis, og har med oss kaffe/te og noe godt å bite til alle sammen i sekken. Pakk med deg egen nistepakke og ta gjerne med egen kopp.  

Praktisk informasjon

  • Tid - fredag 31. mai kl. 11 -14:30
  • Oppmøtested - snuplassen på Herdla 
  • Påmelding - påkrevd (trykk her for å melde deg på)
  • Pris - GRATIS inkludert kaffe/te og noe søtt å bite i
  • Påkledning - Godt skotøy og klær etter været
  • I sekken - pakk med deg niste, kopp og drikkeflaske. Ta også gjerne med sitteunderlag

NB! Det er begrenset med plasser! Husk at du må melde deg på her!

Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt med daglig leder Tina Dale (Herdla Frivilligsentral ) på: herdla.frivilligsentral@askoy.kommune.no eller 48 88 33 72.  

Bygdevandring på historisk grunn er et samarbeid mellom Herdla FrivilligsentralKirkene på AskøyHerdla Museum og Frisklivssentralen Askøy

Velkommen med ut på en historisk tur! 


2024 © Herdla Frivilligsentral