GRATIS foredrag: Turperler på Vestlandet

Drømmer du om å komme deg ut på tur og oppleve alt det vakre Vestlandet har å by på? Oppdag spektakulære turmål på Vestlandet når Askøy Turlag inviterer til gratis foredrag ute på Herdla Museum.

Å Vestland, Vestland!

Når eg ser deg slik med fagre fjell og fjord og tronge vik, det stig i all sin venleik stort og vilt og atter møter meg so mjukt og mildt. Og gleda strøymer i meg still og stor med glans av bjørkeli og blåe fjord. Og i meg sjølv eg kjenner dypter av den stille skogen og det store hav. (Å Vestland, Vestland er en kjent hyllestsang til landsdelen Vestlandet. Melodien er laget av Sigurd Førsund, teksten ble utgitt i diktsamlingen I Dalom i 1910, skrevet av Tore Ørjasæter.)

Vi er heldig som bor i en så vakker region med et landskap som byr på alt i fra lune viker til høge topper! Torsdag 14. mars kl. 19:00 på Herdla Museum kan du bli med å drømme deg bort og oppdage nye turmål når informasjonsleder i Bergen og Hordaland, André Marton Pedersen, kommer på besøk for å dele turtips på Vestlandet. Skogsøy, Torefjell, Møkster, Kossdalssvingene, Dronningstien, Bekhilderen og turlagshyttene i Stølsheimen, Vestvidda og Bergsdalen er noen av turtipsene vi får høre og se mer om denne kvelden. I tillegg fortelles det litt om hvordan man bruker en turlagshytte, og André deler sine personlige anbefalinger til steder å besøke!


I samarbeid med Askøy Turlag, Herdla Frivilligsentral og Herdla Museum inviteres du med på foredraget; Turperler på Vestlandet. Foredraget varer omtrent en time og det blir lett bevertning underveis. Det er begrenset med plass! Meld deg på i dag for å sikre din plass. Klikk her for påmelding!

Velkommen til en innholdsrik og inspirerende kveld. 

2024 © Herdla Frivilligsentral