Torsdag 25 April
Kl. 19:00 - 20:30, Kleppestø Frivilligsentral
Informasjonsmøte - Generasjonslekene 2024
Er du engasjert i nærmiljø, liker lek, moro og møter på tvers av generasjoner? Bli med oss på informasjonsmøte om hvordan du kan bli en del av Generasjonslekene Askøy 2024.

Askøy Frivilligsentraler ( Kleppestø FS og Herdla FS) inviterer ALLE interesserte med på et informasjonsmøte torsdag 25.04.2024 fra kl. 19:00-20:30 på Kleppestø Frivilligsentral (Rådhuset, kjelleren inngang C). 

Generasjonslekene er et spennende og flott konsept som gir rom for samhandling mellom alle aktører i Kommunen, hvor samarbeid mellom kommune og frivillighet er i fokus. Det er også et arrangement som bidrar til mangfold og inkludering på tvers av generasjoner og kulturer. Med støtte i fra Senteret for et aldersvennlig Norge er vi glade for å kunne invitere til Generasjonslekene Askøy 2024.

Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om konseptet? Ønsker du eller din organisasjon å være en del av årets store festdag? Bli med oss på et hyggelig møte. Det blir lett bevertning og det er uforpliktende å være med. Gi oss likevel gjerne en beskjed om du/dere kommer slik at vi får en oversikt over forventet antall til møtet. 

Kontaktinformasjon Tina Dale (daglig leder Herdla FS):

48 88 33 72 / tina.dale@askoy.kommune.no 

Velkommen!

2024 © Herdla Frivilligsentral