Etterlysning!

Herdla Frivilligsentral ønsker å komme i kontakt med deg som vil skape et varmt, levende og inkluderende lokalsamfunn.

Møte mellom mennesker 

Herdla Frivilligsentral er en helt ny frivilligsentral med base ute på Herdla Fort. Vår visjon er å skape gode og inkluderende lokalsamfunn på nordre Askøy, i samarbeid med lokal frivillighet og innbyggere. Selv om basen vår er på Herdla, strekker ansvarsområdet seg helt i fra Ravnanger ut til Herdla. Det betyr i praksis at daglig leder gjerne kommer på besøk ut til alle bygdene for å lære mer om hva som rører seg i lokalsamfunnet, og hvilke muligheter vi har sammen til å skape møteplasser for barn, unge, voksne og eldre. 

Hva er en frivilligsentral?

En frivilligsentral er en mangfoldig møteplass bygget på frivillighetens premisser og lokale ønsker. Sentralen ivaretas av ansatte i samhandling med frivillige, lag og foreninger og kommune. Vårt slagord er møte mellom mennesker , og vi har en visjon om at det er i felleskap vi skaper gode og inkluderende lokalsamfunn. 

I dag er det over 500 frivilligsentraler fordelt utover i hele Norge, og på Askøy er vi nå to frivilligsentraler. Det er menneskene som besøker sentralen, enkeltstående frivillige og våre samarbeidspartnere som er med på å forme alle våre aktiviteter og tilbud. Ingen frivilligsentraler helt make, og nå har DU muligheten til å bli med helt i fra starten med å forme Herdla Frivilligsentral! 

Hva drømmer du om? 

Har du en god ide til en møteplass eller aktivitet i ditt nærmiljø? Drømmer du om å skape noe sammen med andre? Kanskje drømmer du om bygdedans på Heiarvang Grendahus eller bingo-kafe på Davanger? Eller kanskje du drømmer om kunstverksted på Ramsøy, barneklubb på Ravnanger, turgruppe eller en dugnadsgruppe på Herdla Fort? Hva med en julegate ute på Fortet, eller konsert på Fromritoppen? Mulighetene er uendelige! Her er det nesten bare fantasien som setter grenser! 

Om du går med små eller store drømmer, ideer og tanker så ønsker daglig leder veldig gjerne å høre i fra deg! 

Vi ønsker også veldig gjerne å komme i kontakt med deg som har god lokal kunnskap om din bygd, og som kan hjelpe oss å kartlegge hvilke ressurser som finnes i ditt nærmiljø. Som en brobygger mellom mennesker, frivilligheten og kommunen ønsker vi å lage en oversikt over eksisterende aktiviteter og frivillig lag/organisasjoner. 

Kaffe og prat

Daglig leder jubler hver gang hun får en invitasjon og mulighet til å  komme på besøk til klubbhuset, ulike arrangementer, skoleklasser, barnehager og klubbkveld/aktiviteter eller liknende for å bli bedre kjent med dere! Ta kontakt på 48 88 33 72 eller herdla.frivilligsentral@askoy.kommune.no 

2024 © Herdla Frivilligsentral