Turmat fra hele verden!

Bli med oss ut på tur og få en smaksprøve fra hele verden! På søndag 15. oktober fra kl. 12:30 - 15:00 inviteres hele storfamilien med på en gøy dag med aktiviteter, god mat og underholdning ute på Herdla Fort.

Velkommen med ut på tur! 

Små og store inviteres med på et GRATIS arrangement for hele familien ute på Herdla Fort søndag 15. oktober kl. 12.30 -15.00.

Turmat fra hele verden er et åpent og inkluderende arrangement hvor vi bygger bro mellom turkultur og utenlandsk matkultur. Arrangementet arrangeres som en del av den internasjonale dagen for psykisk helse (10. oktober).

Vi trenger alle å høre til, bli sett og inkludert i vårt lokalsamfunn og på våre viktigste møteplasser. Nordmenn har lang tradisjon ved å bruke naturen og turlivet som en del av våre sosiale arenaer.

I år retter verdensdagen for psykisk helse søkelyset mot at vi sammen jobber for å gjøre våre viktigste møteplasser mer inkluderende.

Årets tema er: Vi trenger å høre til. #lagplass.

På Turmat fra hele verden vil kvinner i lokalmiljøet på Askøy stille med (tur)mat fra forskjellige land og tradisjoner. Her får du en smakebit på både norsk tradisjonell turmat og mat du vanligvis ikke forbinder med den norske turmat-pakken.
Det blir underholdning, turtipp, besøk av Turbo-reven og flere andre gøye aktiviteter for barna, med premier.

Arrangementet er et samarbeid mellom blant annet Herdla Frivilligsentral, Askøy Kommune, Barnas Stasjon Blå Kors Askøy og Askøy Turlag.

Vi får besøk av folkehelsekoordinator i Askøy og det blir underholdning.

Området rundt Herdla Fort passer for alle og turløypen er asfaltert.


Bli med oss på en flott, inkluderende og innholdsrik dag ute på Herdla!

Har du behov for transport? Benytt deg av vår GRATIS busstilbud: 

Vi setter opp buss fra Kleppestø kai til Herdla Fort med avgang kl. 12. Hjemreise kl. 15.
 
For å benytte deg av tilbudet må du bruke påmeldingskjemaet:


 
Husk å skriv: buss fra Kleppestø Kai, i aktivitetsfeltet. Bussen går fra kaien, innom Ravnanger terminal og videre til Herdla. Det er mulig å gå på bussen langs hovedveien fra busstopp der, men da må dette meldes inn via kommentarfeltet i skjemaet.

Kan være et bilde av tekst som sier 'GRATIS BUSS Turmat fra hele verden (Herdla)'

 

2024 © Herdla Frivilligsentral