BUA Herdla

Kom og lån GRATIS fritidsutstyr på den selvbetjente utlånssentralen BUA Herdla. Fra mandag til søndag mellom kl. 08 -22 kan du låne det du ønsker helt på egenhånd.

BUA Herdla er en selvbetjent utlånssentral hvor du enkelt låser deg inn og låner det du ønsker ved hjelp av en mobiltelefon og QR-koder.

Som den tredje i landet åpnet vi opp i slutten av februar 2022. Sortimentet er tilpasset det vakre naturområdet rundt Herdla Fort, og vi har alt i fra fiskeutstyr, våtdrakter, skateboard, rulleskøyter og utstyr til en natt i naturen. 

På BUA Herdla kan du enkelt låne deg ulikt utstyr hver eneste dag mellom klokken 08.00 - 22.00. For å kunne benytte deg av lånetilbudet må du være godkjent låntaker, laste ned BUA-selvbetjening - og Unlock app via din mobil. 

På døren står det en QR-kode som scannes og låsen åpner seg. 

Du registrerer så dine lån enkelt ved hjelp av QR koder rett i appen, og kan låne det du ønsker i en hel uke.


BUA Herdla er medlem av BUA - ordningen som er et nasjonalt nettverk som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Alle barn har rett til å føle på inkludering, felleskap og mestring. Vi i BUA jobber for å utjevne forskjeller. 

BUA Norge er en ideell stiftelse med fokus på trygg, ansvarlig og effektiv drift av utstyrssentraler. Det finnes i dag 210 BUA (okt.2022) rundt om i Norge, som alle er en del av samme nettverk. BUA står for BARN-UNGE-AKTIVITET.

BUA sitt formål er å bidra til inkludering og økt deltakelse i helsefremmende aktiviteter for barn og unge, uavhengig av sosioøkonomisk status. BUA drives av et sterkt engasjement for at flere barn og unge skal inkluderes i fritidsaktiviteter, bedre folkehelse og lavere forbruk.

På BUA arbeider vi målbevisst med å nå FNs bærekrafts mål, og BUA-ordningen er på mange måter sirkulær - og delingsøkonomi i praksis. Vi oppfordrer deg gjerne til å levere inn pent brukt sportsutstyr som støver ned til oss, slik at det kan komme noen andre til gode. 

Samarbeid for å nå målene er et viktig bærekrafts mål og vi er stadig på søken etter lokale bærekrafts partnere i fra næringslivet og andre organisasjoner som ønsker å støtte vårt arbeid. 

Ønsker du å bli bærekrafts partner med BUA Herdla? Ta kontakt med Askøy Frivilligsentraler på: 56 15 81 24, og velg Herdla Frivilligsentral. 

 

Følg oss gjerne i sosiale medier for å holde deg oppdatert på nyheter og viktig informasjon: 

BUA Herdla: https://www.facebook.com/BUA-Herdla-102395852370142

Hjemmeside: https://www.bua.no/utlansordninger/bua-herdla-selvbetjent



Velkommen inn til oss - "Førstemann til BUA"! 



2024 © Herdla Frivilligsentral